Onderhoud en Diensten

Jaarlijks onderhoud, nazicht en keuring van uw brandblussers en preventiemiddelen zijn verplicht. We voorzien U van een verslag of attest, indien deze voldoen aan alle kwaliteitseisen en in goede staat van werking verkeren. Ongeacht het merk, klasse of leverancier worden door ons professioneel onderhouden en gekeurd. Wij komen graag jaarlijks langs na afspraak.

1.

B&S Brandpreventie heeft zich ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, die zich ten doel stelt om bedrijven, instellingen en particulieren te voorzien van een correct en degelijk advies inzake brandpreventie, signalisatie en allerhande blusmiddelen.

In de loop der jaren hebben wij een grondige vaardigheid verworven en houden ons op de hoogte van de nieuwe technologische ontwikkelingen, zo blijft onze vakkennis altijd op peil. Een betrouwbare brandpreventie en brandbestrijding is van levensbelang, reden genoeg om dat aan een betrouwbaar en gespecialiseerd bedrijf over te laten. B&S Brandpreventie is dus het bedrijf bij wie bedrijf of particulier terecht kunnen.

2.

Brandveiligheid in en om uw woning, kantoor of bedrijf is van levensbelang. U vertrouwt het dan ook graag toe aan ervaren vakmannen van B&S Brandpreventie. Contacteer ons voor de beschikbare mogelijkheden, wij verzorgen Uw pand volledig, zodat U steeds veilig blijft werken of wonen.


Advies inzake veiligheid en brandpreventie

Verkoop van brandblussers: poederblussers, schuimblussers en CO²-blusapparaten, rookmelders en detectoren, alarm -en branddetectie systemen, branddekens...

Signalisatie brandveiligheid: grondplannen, evacuatieroute, noodverlichting, nooduitgang, vluchtroutes, signalisatieborden...

Onderhoud, nazicht en keuring van alle brandpreventiemiddelen.

Verhuur van blusapparaten, bij pop-up evenementen, muziekfestivals, jaarmarkten,...