Brandpreventie Antwerpen

Antwerpen brandpreventie
B&S Luc Wils Edegem

Waarom brandpreventie-signalisatie?

Stel je voor...

Je bevindt je ergens op de 12e verdieping van een gebouw en hoort plots een alarm afgaan. Je merkt een brandgeur op en vermoed dat het alarm een rookmelder betreft, dus je denkt bij jezelf: "ze zullen wel alles voorzien hebben in geval van brand zeker? De brandweer moet ik dus niet bellen, maar ...kan ik de lift wel nemen...? Is dat wel veilig...? Gezien de situatie lijkt het me verstandiger de trap te nemen dan vast komen te zitten in een lift, maar waar is de trappenhal nu toch? 't is te hopen dat ze branddeuren hebben...Naar waar moet ik gaan, waar zijn die nooduitgangen hier hé...?"

... om maar te zeggen dat een duidelijke signalisatie m.b.t. brandveiligheid, brandbestrijding en évacuatie tal van voordelen biedt:

  • ook al is het alarmsignaal best luid, menig sterveling is toch liever op de hoogte dat er ergens een vuurhaard onstaat of brand heerst in het gebouw waarin hij/zij zich bevindt
  • de aanwezigheid van een duidelijke signalisatie kan (ongewenste!) paniekreacties beperken en/of nodige actie bewerkstelligen ("OK, om de hoek hangt een brandblusser; dat klein brandje kan ik best nu wel even doven voordat heel de boel hier in de fik staat")
  • crusiale basisinformatie inzake localisatie, grondplan, nooduitgangen, te volgen evacuatieroute bij brand is mogelijk dankzij easy-to-understand pictogrammen en signalisatieborden

Verkoop & plaatsing van signalisatie, pictogrammen en signalisatieborden in het kader van brandpreventie bij gebouwen (met verdiepingen)

Brandpreventie-signalisatie kopen in Antwerpen?

Signalisatie & pictogrammen zoals bvb "grondplan gebouw", "u bevindt zich hier", "evacuatieroute bij brand", "dichtsbijzijnde nooduitgang", ... kopen en laten plaatsen door ervaren brandpreventie-expert uit Edegem, Antwerpen?

Contacteer Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils uit Edegem voor een idee van de kostprijs voor signalisatie, vraag vrijblijvend advies brandpreventie signalisatie op maat en/of laat gratis een offerte opstellen!

Verkoop Signalisatie - Antwerpen Brandpreventie B&S - Pictogrammen Edegem