Brandpreventie Antwerpen

Antwerpen brandpreventie
B&S Luc Wils Edegem

CO2-blussers

CO2 brandblussers (of beter CO2-blussers) zijn brandblusapparaten met CO2-gas die werken volgens het verstikkingsprincipe. Bij gebruik dient er rekening mee gehouden te worden dat het gas tot -80 graden kous is. Contact met de spuitmond is dan ook helemaal uit den boze en kan brandwonden veroorzaken.

CO2 blust brandklasse B & C

CO2-blusapparaten zijn geschikt voor het blussen van branden van klasse B C, voor
  • vloeistoffen
  • elektriciteit (toestellen)

Snelblussers op basis van koolstofdioxide zijn niet geschikt voor:

  • vaste stoffen

Leverbare CO2-brandblussers

  • 5 kg blusapparaat
  • 2 kg blusser

Brandblussers

Ook een goede brandblusser kan je leven of dat van een naaste redden in geval van brand! Voor gebouwen met meerdere étages kan een brandblusser op elke verdieping, op een strategisch gekozen en makkelijk te bereiken plaats kan het verschil maken tussen een volledig afgebrand gebouw en een klein woningbrandje of bedrijfongelukje.

Brandblusapparaten dienen uiteraard werkzaam te zijn. Wanneer u zekerheid wenst inzake het goed functioneren van een blusapparaat, kan Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils deze (jaarlijks) controleren.
Ook na gebruik moet elke brandblusser zo snel mogelijk opnieuw gevuld worden.

Verkoop & verhuur van CO2 brandblussers in Antwerpen

Een CO2 brandblusser kopen of huren en zelfs laten keuren bij Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils kan makkelijk, snel én aan correcte prijs. Vraag vrijblijvend advies en/of laat een offerte op maat aanmaken voor verhuur, verkoop of keuring van hogere aantallen.

CO2 brandblussers | Antwerpen Brandpreventie - B&S Edegem