Brandpreventie Antwerpen

Antwerpen brandpreventie
B&S Luc Wils Edegem

Poederblussers

Poederblussers hebben een groot blussend vermogen. Dergelijke snelblussers op basis van poerder zijn geschikt voor branden van klasse A B C.

Een belangrijk nadeel van een poederblusser is de grotere nevenschade aan elektronische apparatuur i.v.m. schuimblussers en/of CO2-blusapparaten.

Leverbare poederblussers

  • poederblusser 6 kg
  • 9 kg
  • 50 kg
  • brandblusser automaat (poeder)

Brandblussers

Ook een goede brandblusser kan je leven of dat van een naaste redden in geval van brand! Voor gebouwen met meerdere étages kan een brandblusser op elke verdieping, op een strategisch gekozen en makkelijk te bereiken plaats kan het verschil maken tussen een volledig afgebrand gebouw en een klein woningbrandje of bedrijfongelukje.

Brandblusapparaten dienen uiteraard werkzaam te zijn. Wanneer u zekerheid wenst inzake het goed functioneren van een blusapparaat, kan Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils deze (jaarlijks) controleren.
Ook na gebruik moet elke brandblusser zo snel mogelijk opnieuw gevuld worden.

Verkoop & verhuur van poederblussers in Antwerpen

Een poeder brandblusser kopen of huren en zelfs laten keuren bij Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils kan makkelijk, snel én aan correcte prijs. Vraag vrijblijvend advies en/of laat een offerte op maat aanmaken voor verhuur, verkoop of keuring van hogere aantallen.

Poederblussers | Antwerpen Brandpreventie - B&S Edegem