Brandpreventie Antwerpen

Verhuur

Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils uit Edegem verhuurt brandblussers.

Brandblusapparaten (CO2-blussers, blusapparaten met schuim en poeder-snelblussers) kunnen gehuurd worden op zowel korte en langere termijn.

Korte & lange termijnverhuur

  • organiseert je vereniging een evenement en wil je een (aantal) brandblusser(s) huren?
  • in afwachting van een definitieve aankoop wil je als bedrijf je werknemers en bezoekers toch een minimum aan brandveiligheid bieden? Langetermijnverhuur kan de oplossing bieden!
  • je hebt een chalet gehuurt voor een weekje vakantie en wil op veilig spelen wat betreft brandrisico ("het moest ons maar es gebeuren dat die boel afbrandt, wat dan...")?
  • als burgemeester heb je voor de gemeente een extra happening gepland waar een groot publiek wordt verwacht en wil je graag op korte termijn in een aantal extra brandblussers voorzien?
  • ...

Je kan het zo gek niet bedenken, maar een ongeluk is snel gebeurd. Wil ook jij extra veiligheid voor korte of langere termijn en het zekere voor het onzekere nemen als het aankomt op brandpreventie en -bestrijding?

Verhuurder B&S concacteren voor meer info m.b.t. huurmodaliteiten van brandblussers!

Welk type brandblusapparaat huur je best?

Elk type snelblusser biedt de meest geschikte oplossing t.o.v. de te bestrijden brand. Bij Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils uit Edegem vind je brandblussers van verschillende formaten en voor diverse brandtypes. Huur je nu best een brandblusser die werken met CO2, poeder of schuim? Vraag de brandexpert vrijblijvend om advies of lees meer over:


Andere diensten / producten

Brandblusser huren in Antwerpen?

Brandblussers kunnen bij Antwerpen brandpreventie B&S Luc Wils uit Edegem gehuurd worden aan correcte prijs én met professioneel advies van een brandveiligheid- en preventie expert.

Contacteer B&S Luc Wils voor een idee van de huurprijs per blusapparaat, vraag vrijblijvend advies m.b.t. het type snelblusser en/of laat -in casu van LT-verhuur en/of hogere aantallen- een offerte op maat maken!

Verhuur brandblussers - Antwerpen Brandpreventie B&S - Brandblusapparaten Edegem